Pages Navigation Menu

Maaike de Kruif

Maaike

Maaike wist, na vele sporten gedaan te hebben, op 14 jarige leeftijd dat ze danseres wilde worden en heeft deze passie voortgezet in haar (school)opleidingen.

Zij is begonnen met dansles geven tijdens haar opleiding MBO Cios richting Dans/Dansdocent.

Na MBO Dance heeft zij haar passie een vervolg gegeven door een opleiding te volgen aan de Dansacademie van Lucia Marthas.

In 2013 is Maaike hieraan afgestudeerd en heeft in haar opleidingsjaren veel aan danservaring opgedaan, zowel als danseres maar ook als dansdocente.

Tijdens haar opleidingen heeft zij in diverse TV-, Dans- en Theaterproducties deelgenomen zoals Toneelstuk NNT van Don Juan, Danspresentaties o.l.v. Lucia Marthas, diverse rollen in tv-series als achter gesloten deuren, overspel in de liefde en Onderweg naar morgen.

Ook heeft Maaike meegedaan aan het tv- programma ‘So You Think You Can Dance’ en bereikte hier bij de laatste 20 waarmee ze net de ‘live’ shows miste als danskandidaat.

Maaike heeft ervaring in diverse dansstijlen waaronder Jazz, Klassiek, Modern, Contemporary, Show, Musical, BBB, Aerobics, Steps en CardioShape.

Op dit moment geeft Maaike les op vrijdag aan het ShowFashion DanceTeam Junior, Moderne Dans (Contemporary) en Klassiek Ballet.