Pages Navigation Menu

Claudia van Rossum

Claudia

Claudia danst zelf al vanaf haar 3de jaar en is begonnen met klassiek ballet. Vanaf haar 9de jaar heeft zij ook jazz ballet tot haar specialisme gemaakt. In de loop der jaren is dit overgegaan naar Jazzdans, Showdans en Moderne dans en heeft zij diverse showteams doorlopen om uiteindelijk te komen op het niveau waarop zij les is gaan geven.

Van 1995 tot 2012 heeft zij fulltime lesgegeven bij Moveo Jazzdans te Nieuwegein en in die periode ook haar dansopleidingen met succes afgerond. Tijdens diezelfde periode namen zij en haar dansleerlingen ook elk jaar deel aan het Nederlands Kampioenschap Jazzdans.

In 2002 is Claudia zelf, met een gedeelde 1ste plaats, kampioen van Nederland geworden in Jazzdans.

In 2012 ging voor Claudia een lang gekoesterde wens in vervulling nadat zij de dansafdeling van Gymnastiekvereniging Moveo kon overnemen.

Als oprichtster van Dancevibe Academy, onderdeel van Dancevibe, combineert zij haar passie voor dansen en haar jarenlange ervaring in het geven van danslessen nu met haar andere passie, kleding ontwerpen. Hieruit is haar eigen danskledinglijn “1902 Dancewear” ontstaan en inmiddels ook (een bedrijfs-) onderdeel van Dancevibe geworden. Samen met haar partner Jerry runt zij haar bedrijf Dancevibe vanuit de locatie waar Dansschool Dancevibe Academy gevestigd is

Elk jaar organiseert Dancevibe Academy de jaarlijkse dansshow waarbij de leerlingen, naast podiumervaring, ook hun dansontwikkelingen kunnen laten zien aan het grote publiek.