Pages Navigation Menu

Samenwerking met Dansstudio Dancearts

Samenwerking met Dansstudio Dancearts

Persbericht 

 

 

 

 

 

 

Dancevibe Academy & Dansstudio Dancearts bundelen krachten !

Vaak zie je het niet gebeuren in de danswereld en zeker niet in dezelfde gemeente maar twee dansscholen uit Nieuwegein hebben, in plaats van elkaar voortdurend te (moeten) beconcurreren, de handen ineen geslagen om zo het aanbod voor hun leden te kunnen uitbreiden maar vooral ook om gebruik te maken van elkaars kennis en ervaring.

Met ingang van het nieuwe dansseizoen 2016-2017 gaan Dancevibe Academy en Dansstudio Dancearts hun dans-, tap-, zang- en musicallessen in één lesrooster aanbieden en ook nog eens vanuit dezelfde locatie.

Beide eigenaressen, Claudia van Rossum (Dancevibe Academy) en Dominique Hartman (Dansstudio Dancearts) zijn al hun hele leven met muziek en dans verbonden en hebben zo van hun hobby hun werk kunnen maken. Beide dansscholen hebben natuurlijk hun eigen disciplines en Claudia en Dominique, als eigenaressen en dansdocenten, ook ieder hun eigen specialiteiten op het gebied van dans, tap, zang en musical en door dit nu slim te combineren wordt het aanbod voor hun huidige leden en nieuwe leden in één klap vergroot.

Op dit moment is de gezamenlijke locatie aan de Herenstraat 100 te Nieuwegein al een zeer gezellige plek voor de huidige leden, welke uit alle wijken van Nieuwegein en zelfs Utrecht, Vianen en IJsselstein komen.

Kom ons aanbod zelf ervaren en kies wat het beste bij jou past !

Kijk voor informatie op www.dancevibe.nl of www.dansstudiodancearts.nl of stuur een email naar info@dancevibe.nl of info@dansstudiodancearts.nl